Så kan du känna dig bekväm och samtidigt elegant på din stora dag

Så kan du känna dig bekväm och samtidigt elegant på din stora dag

Det är fantastiskt att planera sin stora dag – sitt bröllop. Det är en dag i livet som du ska komma ihåg för all framtid och det är den dagen som du ska tänka på som den allra lyckligaste i ditt liv.

QVL2U4K

Det är mycket att göra inför ett bröllop. Det är först och främst årstiden för bröllopet som ska bestämmas. Du kanske inte tycker detta låter så speciellt men säsongen har stor betydelse för till exempel valet av lokal och också för valet av brudklänning. Det är med andra ord värt att tänka till på detta redan i början av din planering.

Efter att du bestämt datumet och bokat en passande lokal för det datumet kan du gå vidare med nästa stora projekt, att hitta en passande brudklänning, och det kan ta längre tid än vad du först tror.

Brudklänning – Bekväm och samtidigt elegant

Beroende på säsong är det olika typer av brudklänningar som fungerar bäst. Är det till exempel på vintern du firar ditt bröllop kan det vara värt att tänka till på om du kommer att röra dig utomhus mellan till exempel kyrkan och festlokalen. Om så är fallet kan det vara en bra idé att någon del av brudklänningen är lös så att du kan ta på den när du är utomhus. Det ser ganska illa ut att hänga en illa passande vinterjacka över en brudklänning till exempel.

Det samma kan tyvärr gälla även på sommaren i Sverige. Då kan det vara så att det finns en terrass eller liknande som kommer att användas för en drink eller motsvarande och då kan det vara värt att ha en mantel eller liknande som du kan hända över axlarna för att undvika att frysa.

Elegans och bekvämlighet i kombination kommer annars först och främst från att du känner att denna klänning passar för dig, att den sitter bra, att du känner dig vacker och att stilen på brudklänningen följer din smak och din syn på mode.

Var köpa brudklänningar

Brudklänningar kan du köpa hos en mängd butiker som finns online. JJ’s House är en sådan butik. De har ett alldeles utmärkt utbud av brudklänningar för alla säsonger och alla stilar. De har också ett mycket rikt utbud av accessoarer som passar för alla tillfällen och för alla stilar. Till och med brudgummen kan kläs upp fint med moderiktiga herrklädet från butiken.

Sammanfattning

Vi kan konstatera att det är en mängd faktorer som samspelar när det gäller bekvämlighet och elegans för ett bröllop. Först och främst spelar lokalen och årstiden en stor roll. Utomhusmoment kräver anpassning av brudklänningen så att bruden känner sig bekväm och vacker även om det är svalt utomhus.

Vidare kan vi också konstatera att brudens självuppfattning spelar stor roll. Brudklänningen ska passa henne perfekt och det är inte bara modet som spelar roll utan också brudens syn på mode. Hon kommer att känna sig både bekväm och elegant om allt hänger ihop.

Patricia Wilson